![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
podczas pisania kodu natrafiłem na przeszkodę która wygląda następująco: mam da dyspozycji w bazie dwie tabele, w jaki sposób z jednego formularza mogę zapisać wybrane dane dane do jednaj a pozostałe do drugiej tabeli? Proszę o wyrozumiałość i prostą odpowiedź. Ten post edytował eurosoft 8.11.2010, 13:25:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Najpierw robisz jeden INSERT do pierwszej a potem drugin INSERT do drugiej
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, podczas pisania kodu natrafiłem na przeszkodę która wygląda następująco: mam da dyspozycji w bazie dwie tabele, w jaki sposób z jednego formularza mogę zapisać wybrane dane dane do jednaj a pozostałe do drugiej tabeli? Proszę o wyrozumiałość i prostą odpowiedź. Jakoś tak robilem wcześniej, ale mi nie wychodziło........DZIĘKI WIELKIE! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 18:31 |