![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 9 Dołączył: 14.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzyłem taki formularz do płatności:
Płatność testowa normalnie działa i później zwraca mi odpowiedź o stanie. Ale gdy chcę wykonać prawdziwy przelew otrzymuję od Płatności.pl komunikat : "Przepraszamy, usługa chwilowo niedostępna. Prosimy spróbować później." I nie wiem, czy trzeba coś przestawić w panelu płatności, czy mój formularz jest niekompletny? Wg dokumentacji wydaje się wszystko dobrze. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
sprawdz link, ktory wysylasz, lepiej jest uzyc tego ponizej i od razu przejsc do platnosci karta
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 9 Dołączył: 14.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze platnosci.pl to nie dotpay.
Pod drugie nie chce płatności kartą. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie ma w platnosci.pl jakieś przełącznika typu "tryb testowy"?
Bo pamiętam, że miałem kiedyś podobne problemy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jedyne co znalazłem to można wyłączyć tryb płatności testowej. Ale czy jest włączona czy wyłączona inne tryby nie dzialają i tak.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 6 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Mam taki sam problem. Tryb testowy działa bez problemu, a płatność przez bank nie. Wyskakuje komunikat.
Przepraszamy, usługa chwilowo niedostępna. Prosimy spróbować później Co należy zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbować później, gdyż usługa jest chwilowo niedostępna.
Nie dziękuj. -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
Rozwiązaniem mojego problemu było to, że klient nie dokonał pełnej aktywacji konta. Mogł wtedy tylko testować usługę. Pełna aktywacja polega na wysłaniu pocztą jakiś dokumentów.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 10:13 |