![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 2 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tworzę prosty panel administracyjny na własne potrzeby, jednak mam pewien problem i mam nadzieję że pomożecie mi go rozwiązać.
Otóż po zalogowaniu sie do panelu admina i wejściu na dowolną podstronę w nim wyrzuca mnie do logowania. Na pewno ma tą związek z kodem który umieściłem w admin.php. Proszę również o sprawdzanie czy panel jest bezpieczny. administrator.php admin.php
panel.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 25 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na moje oko brakuje session_start() na początku panel.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 2 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety dodanie session_start() na początku panel.php nic nie daje...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 10.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
narazie zobaczyłem kod, bledu nie zauwazylem lecz po co robisz tak :
nawet nie ma else, skoro nie ma hasla to takze nie jest rowne 'super123' prawda? Jezeli tak zrobisz jak robisz to daj 'Zapraszam do zalogowania' itd.. #edit kolejny ' uszczerbek '
nie lepiej zrobic sprawdzenie czy admin != 'ok' i wtedy headera wkleic ? #edit 2 znalazłem odpowiedz otoz zastepujesz
ale mam pytanko. po co dales
prosze o wytlumaczenie.. nastepnie
w ifach pamietaj dopisywac podwojne = czyli == wiecej wyzej ![]() Ten post edytował naitsabes 6.11.2010, 18:19:24 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 10.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest to wina ze sesja istnieje, jak ja usuniesz przy wylogowaniu - session_destroy; to zniknie...
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki mistrzu
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:52 |