![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Konstruuję średnio zaawansowany rotator bannerów, i mam w zawiązku z tym jedno pytanie. Otóż wywołanie mojego rotatora wygląda następująco: I oczywiście wyświetla mi wszystko jak należy, jednak problem zaczyna się w momencie gdy chcę wstawić do rotatora reklamy google, które jak wiadomo są wyświetlane za pomocą javascriptu. Jak to zrobić żeby wyświetlało te reklamy jak należy? Oczywiście w pliku rotator.php reklama z rotacji wyświetlana jest w taki sposób: -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie mozesz po prostu wkleic poprzez 'echo' kodu JS
![]() Ten post edytował Ghost_78 5.11.2010, 17:24:05 -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak już źle opisałeś potrzebę i faktycznie musisz wstrzyknąć kod js przez js
![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ah, no tak nie dopisałem do końca próbowałem ze zwykłym echo $zmienna ; jednak zupełnie bez efektu.
Daimos czyli ma to wyglądać w ten sposób ? echo "eval('$kod_reklamy');"; Jeśli tak to też nie działa ;P w drugim JS który chce wyświetlać też jest odniesienie do pliku php, może to ma jakiś wpływ na mój kod ? Ten post edytował Mackos 5.11.2010, 18:16:40 -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym to zrobil na takiej zasadzie:
oczywiscie te wklejane rzeczy mozna z bazy sobie zaciagac itp. -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Tak tylko tych case będe miał X więc nie wiem czy to zdałoby egzamin.
Ogólnie pogrzebałem i wydumałem że taki kod JS zadziała jak każdy apostrof zamienie na \' oraz chyba analogicznie cudzysłów \" I pięknie gra ![]() Dzięki wielkie wszystkim za pomoc ![]() Ten post edytował Mackos 5.11.2010, 18:56:57 -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:31 |