![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich !
Mam dwie tabele w bazie i mam problem z przypisywaniem pozycji z drugiej tabeli do pozycji z pierwszej tabeli. Tabela o nazwie "category" |-----------------------------| |---ID---|--name-----------| |---1----|--Menu-----------| |---2----|--Inne------------| |-----------------------------| Tabela o nazwie "category_under" |----------------------------------------------------| |---ID---|--cat_id----------|-----name-----------| |---1----|-------1---------|----Strona glowna----| |----------------------------------------------------| Do operacji na bazie danych korzystam ze skryptu który był w CMS'ie "linuxmag".
Kategorie wyświetlają się dobrze, ale już podkategoria "Strona glowna" pojawia się w kategorii Menu i Inne, próbowałem już na różne sposoby, jak dodał nową kategorię o ID 3 i przypiszę do niej podkategorię z cat_id = 3 to pojawia się też tam gdzie jest ID category 1 i 2, prosiłbym o pomoc. Z góry dziękuje. Problem rozwiązany Ten post edytował Gibcio2008 6.11.2010, 06:45:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 06:22 |