![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daję do oceny stronę z planem lekcji - ot co
![]() http://planlekcji.kwiatek.edu.pl/ Mam jeszcze pewne problemy z AJaX'em - ale jakoś to działa ;p Dodam że do naszej szkoły chodzą bardzo ładne dziewczyny - do oglądnięci na NK, albo jak ktoś może - proszę przyjść - oglądać nie dotykać ! Oceniajcie bracia i siostry w Jezusie Chrystusie Panu naszym. Amen ( taki off top do tematu: Programiści Racjonaliści ![]() Ten post edytował Grand93 4.11.2010, 22:01:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ogromny plus za działanie bez JS-a. Jak dla mnie, w rozkładach zajęć tzw. must-have i w ogóle.
A co tu więcej oceniać... Po prostu ma działać - może lepiej bym wyróżnił sale od przedmiotów/etc i trochę popracował nad kontrastem kolorów. Poza tym, jest trochę niewykorzystanej przestrzeni na ekranie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up - spróbuję skontrastować
Gratuluję żółtych papierów od Zend - też myślę zdawać ten egzamin, ale jest trochę drogi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja myślę, że jeden z tańszych. Strona działa, ale co ma tło związanego ze szkołą. Wolałbym chyba jakieś artystyczne bohomazy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Trochę mało czytelne
-------------------- nie zawsze wszystko wiem ale sie staram.
Za to znam sie nieźle na klimatyzacji |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 13:31 |