![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Moja wiedza: -XHTML/CSS; -Podstawy PHP i mysql (przerobiona książka PHP Vademecum Profesjonalisty). Mój problem: -Zagubienie się w temacie, brak umiejętności organizacji projektu wynikający z braku doświadczenia. Wymagam: -Logicznego wyjaśnienia zagadnień PHP i mysql w praktyce; -Nauczenia dobrych praktyk pisania kodu; Zasady na jakich miałyby odbywać się korepetycje: -piszę z korepetytorem od początku do końca projekt CMS (dodawanie newsa, dodawanie wydarzenia z galerią zdjęć, zmiana informacji strony głównej); -całość rozłożona na kilka spotkań; -nie akceptuję korepetycji online (gadu, skype itd.), tylko osobiście; -korepetycję mogą odbywać się u mnie w domu (Polkowice), ewentualnie mogę dojechać do miejsca na trasie Głogów/Polkowice/Lubin/Legnica/Wrocław; -jeżeli będą to korepetycje w miejscu dalej niż Głogów/Lubin to możliwe są tylko w weekendy. -jeżeli ja dojeżdżam, przykładowo 1 sobota na 2 tygodnie, czas korepetycji to 3/4 godziny zegarowe. Oferuję: -do 30 zł/h. Zainteresowanych proszę kontakt PW wraz z informacją o miejscowości w której mogą udzielać korepetycji. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zły dział, przenoszę do poszukuję.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 00:37 |