![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zrobiłem pewna strone www. Oto jej adres
Kod www.mariusz-duliban.pl i gdy wejdę do galeri po czym otworzę ją, to menu przeswituje na zdjęcia i je ścina. Zresztą zobaczcie sami. Prosze powiedzieć co zrobić aby to usunąć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamykaj zawsze linijke w css:
a to twoja walidacja pliku main-style.css, kolejnego nie sprawdzalem: tu Mnie się zdaje, że coś nie tak jest z light boxem, ściągałeś ostatnią jego wersje z poprawkami czy nie? jak patrzałem kiedyś na strone mojej szkoły też był taki błąd (joomla cms) Ten post edytował cniak 31.10.2010, 17:55:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co sie orientuje, to chyba nie jest najnowsza wersja. Próbuje przerobić style.css lightboxa, tylko bezskutecznie, a termin mnie goni :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznijmy od tego, że kod to jakaś pomyłka. Popraw najpierw te błędy, bo wstyd pokazywać.
Co do lightboxa, chodzi Ci, że fotka przesuwa się na dół? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co sie orientuje, to chyba nie jest najnowsza wersja. Próbuje przerobić style.css lightboxa, tylko bezskutecznie, a termin mnie goni :/ Jak termin Cię goni to możemy sie dogadać ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Chodzi mi o to, że zdjęcie dobrze się wyswietla, tylko menu sie wyswietla na tym obrazku i ucina obrazek. Zresztą sam zobacz, galeria:
Kod www.mariusz-duliban.pl Odezwe się dzisiaj ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 2 Dołączył: 8.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod ul.dropdown { float:left; position:relative; [b]z-index:597;[/b] Jaki index na powiększonym zdjęciu ma lightbox? Bo jeżeli ma mniejszy niż 597 to masz przyczynę. Nie widzę żeby to powiększone foto miało jakikolwiek z-index - Sprawdź czy rozwiąże problem jeżeli skasujesz linijkę pogrubioną w kodzie wyżej. Ten post edytował thurinon 1.11.2010, 05:38:58 |
|
|
![]()
|
|
Zadziałało, gdy usunałem z-index. Dzięki wielkie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 14:39 |