![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Czy można zrobić coś takiego?: Mam stronę pod adresem: www.strona.pl/?d=zamowienia&idklienta=40 Skrypt wyświetla mi na stronie listę wszystkich zamówień złożonych przez klienta o ID =40 Chcę umożliwić użytkownikowi przeglądanie spośród wszyzsktich zamówień, tylko te, o określonych kryteriach wyboru, np. wg stanu zamówienia...No i oczywiście za pomocą formularza bez przeladowania strony. Napisalam skrypt:
Teraz zmienną $kryt dołączam do zapytania mysql. Problem jest w tym, że formularz wysyła mi się do strony www.strona.pl/?kryteria=X a chciałabym, żeby wysyłał się do www.strona.pl/?d=zamowienia&idklienta='.$id.'&kryteria=X Jak zmieniam nazwę zmiennej na /?d=zamowienia&idklienta='.$id.'&kryteria= to wyskakują jakieś dziwne krzaki w adresie no i oczywiscie bład. Co powinnam zmienić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
w formularzu dodaj ukryte pola
<input type="hidden" name="d" value="zamowienia"> <input type="hidden" name="idklienta" value="40"> Chyba wiesz dlaczego? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe jasne, że wiem, dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |