![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 3 Dołączył: 7.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam możliwości zatrudnienia się na stanowisku programisty PHP w Warszawie lub okolicach na pół etatu, bądź zdalnie. Dowolna forma umowy. Moje kwalifikacje są następujące: - Bardzo dobra znajomość języka PHP wraz z ponad dwuletnim doświadczeniem w programowaniu (z czego pół roku pracy w firmie na stanowisku programisty oraz samodzielna realizacja dużych zleceń) - Umiejętność pisania elementów Javascript, AJAX - Dobra znajomość relacyjnych baz danych (wraz z pisaniem skomplikowanych zapytań z subselectami oraz joinami) oraz umiejętność projektowania baz - Umiejętność obsługi i konfiguracji systemów unixowych (wraz z konfiguracją oprogramowania serwerowego) - Znajomość wzorca programistycznego MVC i umiejętność tworzenia aplikacji w oparciu o niego - Umiejętność programowania obiektowego i zrozumienie filozofii obiektowości w programowaniu na wysokim poziomie - Znajomość frameworka Symfony (ponad roczne doświadczenie w tworzeniu aplikacji opartych o tą bibliotekę) - Oczywiście język angielski Ponadto: - Podstawowe umiejętności obsługi Adobe Photoshop - Podstawowe umiejętności pracy z pakietem Microsoft Office Jestem obecnie na pierwszym roku studiów na Polsko-Japońskiej Wyższej Szkole Technik Komputerowych w Warszawie, na kierunku Informatyka. Zainteresowanych proszę o przesłanie maila na therealmikz<-małpka->gm a il.com Pozdrawiam Nie mam możliwości wyedytowania posta więc przepraszam za podwójne postowanie. Chciałem napisać że ogłoszenie już jest nieaktualne. Dziękuję. Ten post edytował Mikz 30.10.2010, 02:12:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:50 |