![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam 2 kody do płatności pay pal i dot pay użytkownik wybiera ilość punktów płaci i wraca do danej strony koniec.php i koniecp.php, proszę o to aby ktoś rzucił okiem czy jest ok z tym kodem.
DotPay
i strona która wyświetla się po zakończeniu płatności
pay pal
i skrypt który kończy
Czy formularze i skrypty kończące są dobrze napisane? Pozdrawiam
Powód edycji: [Spawnm]:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz jakiś konkretny problem? bo jak chcesz zlecić audyt to nie ten dział
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chce nic zlecać
![]() napisałem ten temat w celu upewnienia się czy ten kod jest prawidłowy, czy płatność będzie działała, miałem na myśli osobę która miała już kontakt z takimi płatnościami aby rzuciła okiem na kod nic więcej -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w dotpay masz tryb testowy, możesz wykonać testową płatność, przetestuj
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
testowałem i nie powraca mi na stronę moją po płatności aby dokonać update w bazie, mam coś źle w formularzu że nie powraca? w paypal i dot pay tak samo
nie wiecie co może być nie tak? nikt nie robił podbnego formularza? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli chodzi o DotPay, to sprawdź, czy parametr sumy kontrolnej Ci się zgadza. Większość problemów wynika właśnie z tego powodu.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
a co to dokładnie jest?
w pay pal też mi nie powraca do mojej strony i nie księguje w bazie danych -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli chodzi o DotPay, to wszystko jest w dokumentacji.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
dot pay mi działa tylko pay pal nie księguje zapłaty u mnie w skrypcie
nikt nie wie jak to rozwiązać? dobra juz się udało. można przez dotpay płacić w $? bo chyba nie ma pola które ustala walutę jeszcze nie mogę znaleźć jak oznaczyć płatnośc aby była klasyfikowana jako prezent/pakunek, wie ktoś? gra, ale w dot pay powtarza płatność (dodaje rekord do bazy) co kilka minut to samo 40 razy.. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hint:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 00:48 |