![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Przedstawię strukturę mojej strony. index.php z divem do którego wczytywana jest zawartość funkcją php include(). Link o budowie index.php?p=dodaj_artykul. We wczytywanej zawartości mamy znowu linki ale już nie mogę użyć takiej budowy linku jak powyżej index.php?p=edytuj_artykul (żeby się zmieniał górny adres w przeglądarce) bo nie działa tylko muszę wpisać edytuj_artykul.php i wtedy strona wskazywana przez link jest otwierana w tym divie. Może i bym to przeżył ale dlaczego wszystkie linki które są w includowanym divie otwierają się w divie a nie powodują przeładowania całej strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 4 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przykladowy link: W powyższym przykładzie dodawanie końcówki .php jest zbędne i jest przeładowywana cała strona. Za pomocą include() jedynie doklejasz fragment strony czy kodu. Ten post edytował fr33d0m 28.10.2010, 16:48:52 -------------------- UWAGA! Stwierdzono naruszenie paragrafu §33 ustawy ACTA. Podpis użytkownika został usunięty.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko ogólnie nie czaje co to robi. Ja nie chce żeby mnie przekierowało do edytuj_artykul.php tylko żeby mnie znów przekierowało na index.php z p=edytuj_artykul i includowalo edytuj_artykul.php. Wrzuciłem ten Twój kod i ciągle rozchodzi się o to że do góry sie nie zmienia z index.php?p=dodaj_artykul na index.php?p=edytuj_artykul.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 1 Dołączył: 28.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź coś w tym stylu. W zależności co masz w $_GET includuje odpowiedni plik.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 18:16 |