![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym zrobić taki myk z Google Maps na stronie: w panelu admina zaznaczam sobie miejsce na mapce, wstawiaja mi sie wspolrzedne do hiddena, wysylam je do bazy, potem na stronie wklejam je do skryptu i mam oznaczone miejsce to ktore oznaczylem w bazie. Wiem jak to zrobic, nawet znalazlem taka strone
http://web4you.com.pl/geofinder.php ale gdy generuje sobie kod, nie mam mozliwosci zaznaczania na mojej mapce miejsc tym takim czerwonym czymś (balonikiem?). Moglbym zwyczajnie skopiowac zrodlo strony i sobie to jakos przyswoic do mojej ale nie wiem czy to by nie byla kradziez dlatego szukam innego rozwiazania, pozdrawiam -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 13 Dołączył: 28.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie do końca to o co mi caman, sam znalazłem masę przykładów na necie tego ale nie chcę brać z ich strony kodu źródłowego bo po 1. miałbym problemy z implementacją u siebie ciachając ich kod, 2. nie do końca o takie akurat coś mi chodzi. Trzeba mi skrypt najlepiej żeby był dostępny publicznie a nie jakoś kradziony ze źródła strony, który po prostu umożliwia dodanie prostego markera na mapę i wyświetla współrzędne tego miejsca,
Dobra jakos sam poradzilem sobie ale mam gorszy problem dość dziwny. Mam w tym samym formularzu co mapa WYSIWIG TinyMce (taki edytor tekstu na stronę) no ale niestety jak jest mapa to nie bardzo on chce działać, raz się wczyta a raz nie i wtedy firebug wywala Kod tinymce is not defined [Break on this error] (function(b){var c,a=[];function e(g,f...ion(j,h){e("before",h,f)})}})(jQuery); a chcę aby działały jednocześnie TinyMce i mapka. Pozdrawiam -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.07.2025 - 18:16 |