![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki oto kod:
i w domu na serwerze 'Vertrigo' wszystko pięknie działa. Lecz po wrzuceniu tego samego skryptu na serwer prv.pl niestety juz nie chce mi pobierac danych z bazy. Kombinowalem, szukalem, przecinki przestawialem, apostrofy dodawalem i zmienialem i nie mam pojecia czemu nie chce mi wyswietlac rekordow. Wydaje mi sie, ze nie czyta, nie akceptuje warunku
W sensie ze nie akceptuje mi serwer $_GET['id']... Chociaz pewnosci nie mam. Wszystko juz zmienialem... POMOOOCY! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź jakie dane przesyłasz tym $_GET-em
na początku skryptu umieść a po drugie zapis
jest błędny zamień na
i powinno być ok podwójny apostrof czyli "" stosuje się jak chcesz w stringu umieścić jakąś zmienną z php i dlatego jak wpisałeś $_GET['id']=="$id" to parser php porównywał $_GET['id'] do zmeinnej $id której nie ma czyli róne dobrz mógł byś napisać
czyli generalnie lepiej stosować ' ' bo jest jak widać bezpieczniejsze i bardziej wydajne rozwiązanie Ten post edytował qrcze_pieczone 28.10.2010, 00:28:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:00 |