![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, znowu wołam do Was po pomoc! Skrypt mi nie chce działać i jakoś ślepy znowu nie mogę znaleźć.
-------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 20 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj
SELECT * FROM koments WHERE `id` = '$_GET[id]'", zamiast SELECT * FROM koments WHERE `id` = '$_GET['id']'", nie wiem czy to cos pomoze ale przy sesjach pomaga bo nie ma podwojnych '' |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 1 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda, że nie załączyłeś błędu jaki jest wyświetlany.
Natomiast moim zdaniem problem tkwi tu: Myślę, że powinno być tak: -------------------- www.przebrno.pl - Spokojne wakacje dla każego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w czym TY to piszesz w notatniku? po wklejeniu Twojego kodu do edytora od razu wywala błędy w linijkach 17 i 32
jak wstawiasz zmienne tablicy to musisz zrobić w klamrach:
lub tak jak pokazał maxx000 ponadto rób mysql_query() or die(mysql_error()); żeby sprawdzić czy zapytanie nie wywala błędu czyli:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po zastosowaniu się do Waszych uwag (za które serdecznie dziękuję) wszystko działa dobrze, a ja przerzuciłem się z NotatnikaSP na PSPad'a
-------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 05:45 |