|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Poszukuję osoby lub kilku osób z pomysłem na rozreklamowanie strony --ciach--
jest to Bezpłatny System do obsługi Boxów Reklamowych Mile widziane osoby posiadające strony internetowe ponieważ zapłatą jest doładowanie konta na reklamę na innych serwisach należących do systemu, wysokość kwoty doładowania w zależności od wniesionego wkładu w rozwój systemu. Chodzi również o przetestowanie sytemu, ponieważ jest to wersja rozwojowa, dopiero uruchomiona. Generalnie system zrobiłem na własne potrzeby gdyż posiadam sporo stron i chciałem zautomatyzować sprzedaż boxów na tych stronach. Doszedłem do wniosku że może z tego wyjść fajny projekt globalny, w końcu może innym tez się przyda automat do sprzedaży reklam. Jednak musi to być funkcjonalne dla każdego a nie dla 1 osoby, która to napisała dlatego potrzebni są testerzy. e-mail: boxy@low.pl
Powód edycji: [Cysiaczek]: dodaję tag, usuwam linki
|
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. |
Jak wobec powyższego wpadałeś na pomysł umieszczenia tego w dziale praca oferowana?
Przenoszę i usuwam linki. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 02:48 |