![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Mam do wykonania mały projekt na uczelnie do 29-go tego miesiąca ![]() Dostaję bazę (MYSQL) z tysiącem rekordów i mam wyświetlić zawartość rekordów (w sumie 6 pól) po 10, 25 lub 50 rekordów na stronie, tzn. z paginatorem. Chodzi o skrypt małej biblioteki, to ma być na razie lista użytkowników. Narazie to cała funkcjonalność, ale..... Wykonanie tego w PHP + MYSQL nie sprawia mi problemów, problem jest taki, ze to ma być wykonane obowiązkowo w ZEND FRAMEWORK lub SYMFONY FRAMEWORK (do wyboru) i tu się zaczynają schody ![]() ![]() Później (w listopadzie) mam dodać wyświetl według jednego pola (sortowanie), jeszcze później w grudniu dodać kilka innych rzeczy, ale żeby nie zaciemniać nie będe tego opisywał... Liczę na podpowiedzi, jak się do tego zabrać, a najlepiej na wskazanie gotowego przykładu (możliwe prostego) i zbliżonego do mojego, tak żebym mógł sobie pozmieniać i zdążyć w te dwa dni wykonać projekt. Proszę o wskazówki i od razu dziękuje! WEBasto PS. najchętniej bym zobaczył bardzo zbliżone przykłady. niestety googlam od kilku dni i nie mogę nic znaleźć, albo kobyły, albo proste nie działające skrypty (masa błędów). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja już to widziałem, zarówno w docu ZF i Symfony, ale to sa tylko fragmenty i nie mam pomysłu (a szczególnie wiedzy) jak to do kupy zebrać i żeby działało.
Przydałby mi się gotowy skrypt (tj. wszystkie pliki w tej specjalnej strukturze katalogów). Ten post edytował WEBasto 26.10.2010, 18:45:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod też jest.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 10:47 |