![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jest to pierwszy mój post więc przepraszam za wszelkie błedy lub pomyłke tematu. Przejdźmy do rzeczy , jakiś czas temu pewna osoba wykonywała dla mnie layout pod phpBB by Przemo , wszystko było fajnie , projekt poszedł do szuflady... Chcąc teraz do niego wrócić mam problem z "szukajką" a dokładnie o położenie 2 elementów ![]() Powinny one być w tej samej lini a jak widać nie są. Skontaktowałem się z wykonawcą lecz on mi tylko powiedział abym sprawdził w pliku overall_header.tpl sprawdziłem ten plik i jedyne miejsce w którym jest coś napisane o "szukajce" to takie : Kod <div id="menu-search"> <form action="search.php" method="POST"> <input class="post" type="text" name="search_keywords" style="width:150px;height:20px;background:#fff;border:0px;position:relative;margin-top:13px;margin-left:35px;" value="Wpisz szukane słowo..." autocomplete="off" onFocus="Active(this); this.value=''" onBlur="NotActive(this)" /><input class="liteoption" style="width:60px;height:20px;background:url('templates/dance4u/images/search-input.png');border:0px;margin-top:6px;" type="submit" name="submit" value="" /> </form> </div> Ja sie na tym wszystkim znam tylko troche i próbowałem coś tu zmienić ale nie dałem rady. Jeżeli ktoś widzi co jest nie tak , to prosze o pomoc. Pozdrawiam Shen Ten post edytował Shen 26.10.2010, 19:55:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest to chyba najszczęśliwsze rozwiązanie, bo wstawiłem inputy do tabelki, ale powinno pomóc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomogło... Totalnie zmasakrowało styl...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie pomaga , wydaje mi się że jest to zależność pomiędzy tymi dwoma elementami , bo nie umiem ich kontrolować z osobna...
A czy np byłby ktoś w stanie przekształcić , napisać od nowa tylko tą "szukajke" ? Bo już nie wiem co robić... Ten post edytował Shen 27.10.2010, 21:34:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 43 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyrównana ...
|
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:24 |