![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2008 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem. Tworze skrypt galerii ze zdjęciami których wysokość nie jest określona. Zdjęcia maja być wyświetlane po 4 w rzędzie ilość rzędów tez nie jest określona. Jednak każdy rząd powinien miec wysokość według najwyższego zdjęcia. Niestety nie mogę uzyskać tego efektu.
Oto kod:
i ostylowanie:
Z góry dzięki za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 43 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, mógł byś wrzucić screena jak u Ciebie to wygląda ew. rozrysować np. w Paincie jaki efekt chcesz uzyskać ? Bo patrząc na te reguły w css to już nie wiem o co Ci do końca chodzi : )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2008 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W skrócie chodzi mi o to żeby wysokość diva ustawiała sie automatycznie (height: auto;) w zależności od wstawionego w nim zdjęcia. height: auto, nie działa....
ok znalazłem rozwiązanie, wystarczy dodać do stylu zdjęcia clear: both; Pozdrawiam. Ten post edytował bagsiur 26.10.2010, 09:05:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 02:20 |