![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam niedawno zacząłem naukę PHP i już na samym początku mam problem.
Tworzę plik gra.html Znajduje sie w nim <html> <head></head> <body> <form method=get action="gra.php"> Podaj nazwę ulubionej gry: <input name="Gra" type="text"> <input type=submit> </form> </body> </html> Następnie tworzę plik gra.php Zawiera on <html> <body> Twoją ulubioną grą jest: <?php echo $Gra; ?> </body> </html> Otwieram plik gra.html i wpisuje tekst w okno strona przekirowuke mnie na gra.php wyswietla sie napis Twoją ulubioną gra jest: i pusto nazwa wpisana na poprzedniej stronie nie wyswietla sie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz wyłączone na serwerze register globals i tak powinno być, więc nie $Gra, tylko:
Ten post edytował my salsa 24.10.2010, 14:13:02 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki bardzo mi pomogłeś
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |