![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie wiem czy to powinno być na tym forum, ale może Ktoś z Was mi pomoże ![]() Mam problem z szablonem aukcji allegro - zrobiłem go sam na podstawie jakiegoś darmowego, który znalazłem w sieci, a jako, że nie do końca to ogarniam, to chyba gdzieś się walnąłem. Chodzi o to, że na jednym komputerze (na tym, na którym go robiłem) wszystko jest ok. Natomiast na innych grafika się rozjeżdża ![]() Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale ten komp na którym go robiłem to netbook z ekranem 10 cali - co za tym idzie ma inną rozdzielczość - na nim jest ok. Wiem, że to pewnie proste pytanie, ale będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam! Aaaaaa... no i jeszcze link do aukcji ![]() http://allegro.pl/montaz-kamer-przemyslowy...1287254025.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd jest w tej linijce
Jak dasz % to będzie się próbował rozciągnąć do danej rozdzielczości Takie coś powinno chodzić:
Btw. dawanie id "body" nie jest dobrym pomysłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super!!! Pomogło!
![]() ![]() A powiedz mi jeszcze, dlaczego id "body" nie jest ok? Dzięki jeszcze raz!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 07:52 |