![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałem zrobić tabelkę z 2 trybami. 1 tryb tabelka jest non stop widoczna, 2 tryb, który się załącza po naciśnięciu na przycisk: tabelka staje się przezroczysta, jak nie ma na niej myszki. Po ponownym naciśnięciu na przycisk tabelka jest non stop widoczna (czyli tryb 1). Nie mam problemu jak chodzi o to żeby tabelka była przezroczysta po zjechaniu myszki z niej, Kod <table style="opacity:0.4;filter:alpha(opacity=40)" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=40" > <td> <tr> ... ... </tr> </td> </table> Kod <head> <script type="text/javascript"> var przycisk = false function change{ przycisk!=przycisk if (przycisk == true){ } else{ } } </script> </head> <body> <input type="button" onclick="change;"/> <br> <table id="tabelka" border="5"> <tr> <td>komórka1</td> <td>komórka2</td> </tr> <tr> <td>komórka3</td> <td>komórka4</td> </tr> </table> </body> Tyle udalo mi sie napisac w javascript, po przeczytaniu paru kursow, jednak dalej pomyslu nie mam co zrobic dalej. Nie chcialem uzywac podstrony. Staralem sie cos zrobic na warstwach, ale tez sie nie udalo. Z gory dziekuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 17:12 |