![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam jakiś iframe w zmiennej, co zrobić żeby się wykonał i do zmiennej trafiał już kod tak zwany wykonany?
Mamy np: <script type="text/javascript" src="http://jakastam.pl/javascript.php"></script> Gdyby mieć w pliku zapisane i używać file_get_contents to sprawa jest prosta. Ale jak to zrobić, gdy chcemy pracować bez osobnych plików? Oh, jaki ja sie czuje wyrozniony ze nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Rewil 23.10.2010, 14:25:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja chętnie w miarę możliwości pomogę ale pomimo przeczytania pytania z 10 razy nie rozumiem o co chodzi
![]() -------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Załóżmy że mamy <iframe> w pliku 1.html
Jeśli go pobierzemy file_get_contents to całe źródło tego pliku, razem z zawartością iframe po wygenerowaniu trafia do zmiennej. Ale jak to zrobić jeśli chce np. mieć inputa wklejam do niego iframe (kod), zeby mi go wykonał i wrzucił do jakieś zmiennej. Jasne ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może o to chodzi ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 24 Dołączył: 21.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Załóżmy że mamy <iframe> w pliku 1.html Jeśli go pobierzemy file_get_contents to całe źródło tego pliku, razem z zawartością iframe po wygenerowaniu trafia do zmiennej. Ale jak to zrobić jeśli chce np. mieć inputa wklejam do niego iframe (kod), zeby mi go wykonał i wrzucił do jakieś zmiennej. Jasne ![]() Dla mnie nadal malo jasne, bo zeby iframe sie "wykonalo", to musi miec podany jakis plik. A wiec skoro musi miec jakis plik, to ten plik rownie dobrze mozesz otworzyc za pomoca file_get_contents(); Chyba ze chodzi ci o cos innego - bo iframe to tylko okienko z jakis dokumentem... Edit. Chyba ze chodzi ci o wykonanie JS w pliku i dopiero wyswietlenie rezultatu (bo przeciez PHP wykonuje sie na serwie, wiec w zrodle masz juz wykonany kod), to poprzedni uzytkownik napisal ci rozwiazanie. Ten post edytował lepmajster 30.10.2010, 20:02:35 -------------------- Naciśnij POMÓGŁ, jeśli mój post był pomocny :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:37 |