![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem posiadam serwer na płatnym hostingu oparty o linuxa. Strona tam działa bardzo dobrze niema żadnych błędów ani nic. po przeniesieniu jej na locala czyli webserv na Windowsie wywala mi błędy typu:
Co może być przyczyną takich błędów, domyślam się że chodzi o jakiś moduł do włączenia ale jaki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce mi to wyjść bo mam porównanie w tym a nie samo odwołanie. Posiadam taki kod:
dodając do tego isset lub !empty nie daje rezultatów jak w moim przykładzie wstawić zależność. Poradziłem sobie już w taki sposób: Mam nadzieję iż jest to dobrze. Ten post edytował migo 23.10.2010, 13:21:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Mam nadzieję iż jest to dobrze. Nie jest. Podstawisz cokolwiek do module po znaku zapytania i ten warunek będzie zawsze spełniony, bo dojdzie do typowania niejawnego. W zalinkowanym artykule jest wszystko opisane, w czym tkwi Twój problem. Tylko trzeba to przeczytać, najlepiej ze zrozumieniem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:29 |