![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam malutki problem z php mailerem. Mam na stronie stworzony formularz , oto plik deklaracji załącznika , gdzie ktoś sobie wybiera pliczek z komputera.
i teraz tak oto pliczek w ktorym wysylany jest mail (mail_home_8_00.php)
Jak tutaj dodac jeszcze zeby zalacznik sie dolaczal , ten ktory wybierze sobie uzytkownik?? Ten post edytował bubolski 22.10.2010, 12:56:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 9 Dołączył: 16.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie ze dokumentacja boli to jest oczywiste ... ?
$mail->AddAttachment( $adresPlik ); jak nie wiesz gdzie szukac plikow to jest to tablica $_FILES ... jak nie wiesz co z nimi zrobic przeczytaj tutorial o uploadzie plikow... btw formularz musi byc multipart ale o tym wiesz. -------------------- Odpowiedziałem? Pewnie streamuję http://livecoding.tv/galileoprime.
Chcesz abym odpowiedział właśnie na Twoje pytanie? Napisz do mnie wiadomość prywatną, prócz odpowiedzi możesz zobaczyć jak rozwiązuję Twój problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie ze dokumentacja boli to jest oczywiste ... ? $mail->AddAttachment( $adresPlik ); jak nie wiesz gdzie szukac plikow to jest to tablica $_FILES ... jak nie wiesz co z nimi zrobic przeczytaj tutorial o uploadzie plikow... btw formularz musi byc multipart ale o tym wiesz. dodalem co takiego $mail->AddAttachment($_FILES["Itm_8_00_3"]["name"]); i niestety nie dziala ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak nie wiesz co z nimi zrobic przeczytaj tutorial o uploadzie plikow
Ten post edytował CuteOne 22.10.2010, 14:59:23 |
|
|
![]()
|
|
gdybym rozumial jak to zrobic to bym nie pisal chyba topicu na forum. Przeczytalem o uploadzie plikow i nadal nie wiem zbytnio jak to zrobic. Czy to takie trudne poprostu napisac co tam wstawic ? Obstawiam ze jest to raptem 1 a napewno nie wiecej niz 10 linijek kodu. Jak juz zobacze jak powinno byc to zapamietam na przyszlosc...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacytuję Theka:
Nie... My tu pomagamy w rozwiązaniu problemu, a nie robimy skrypt za Ciebie. Jest pewna różnica między obiema tymi rzeczami. EDIT: Po pierwsze to ty nie rozumiesz.. a wystarczy wygooglać jak pobierać i zapisywać pliki na dysk ale to dla Ciebie pewnie za dużo roboty ps. jak już chcesz pokazać jaki jesteś pro w gębie to chociaż naucz się pisać poprawnie po polsku Ten post edytował CuteOne 22.10.2010, 16:28:36 |
|
|
![]()
|
|
a jezeli ktos mimo przeczytania dokumentacji nie jest w stanie czegos zrobic, to nie mozna mu napisac jak ma zmienic kod zeby bylo ok ? Bo jak tak to wynika z tego , nie rozumiesz to sie za to wogole nie bierz...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:54 |