![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie landing page na facebooku
Z tego co wiem to powinno to być banalne dla kogoś kto zna HTML a najlepiej FBML W tym landing Pagu jest ma być 1. Link do przekierowanie na docelową stronę WWW. 2. Filmik – najlepiej jeszcze gdyby jakoś na tym filmiku można był kliknąć (to nawet może być cały obszar filmu) aby dodać siebie na tej stronie facebooka do „lubię to” 3. 4 zakładki analogicznie jak na stronie tutaj : http://www.facebook.com/TonyRobbins#!/...app_10531514314 4. Formularz z zapytaniem i autoresponderem robi się to używając opt-in , człowiek zadaje pytanie, my odpowiadamy i mamy jego email a on dostaje na adres który wpisał emaila zwrotnego z podziękowaniem za zadanie pytania Jeżeli powyższe wymagania to proszę mi napisać ile kosztuje jeden taki landing page Ja dostarczam grafikę na warstwach w psd najlepiej pisać do mnie na emaila stacu@o2.pl Ten post edytował batman 22.10.2010, 06:45:29
Powód edycji: [batman]: Ogłoszenie nie spełnia wymagań działu Praca oferowana. Przenoszę do działu Poszukuję.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:56 |