![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Nie wiem czy odpowiednie podforum, ale mój problem dotyczy programowania obiektowego a mianowicie oto tablica : Cytat Array ( [0] => stdClass Object ( [my-account-array] => Array ( [0] => 'element do pobrania' czy mógłby ktoś powiedziec mi jak pobrac "element do pobrania" ? Przyjmując, ze ta tablica to $tablica. $tablica[0]; -> tyle wiem dalej sie już gubie Bardzo proszę o pomoc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie ma kompletnie nic wspólnego z programowaniem obiektowym. Ten dział służy do zakładania wątków traktujących o paradygmacie programowania, a nie podstawowej składni języka.
1. Nie powinieneś mieć takich właściwości jak my-account-array (chodzi o myślniki w nazwie). Co prawda PHP pozwala na takie coś przez pewne "hacki", ale... ten język pozwala na wszystko, a większość tego wszystkiego to zło. ![]() 2. 3. Jeżeli już naprawdę muszą być te myślniki:
Ten post edytował Crozin 19.10.2010, 00:04:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo dziękuje ci za pomoc
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:13 |