![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy moglibyscie mi pokazac jak beda w tym wypadku wygladaly pola tekstowe i przycisk akceptacji bo chyba przy kazdym formularzu tekstowym i przycisku jakas wartosc okreslic zeby odnosila sie do tego kody nie wiem dokladnie ale mam nadzieje ze mi pomozecie czyli krotko te 3 pola tekstowe nazwa folderu (jezeli istnieje to w nim) nazwa pliku i rozszerzenie i przycisk utwurz oto kod :
[php:1:59d251e907]<?php if($status=="newfile") { echo(" <table border="0" width="400" height="*" id="AutoNumber1" cellspacing="2" cellpadding="0" bgcolor="#FFFFFF" class=download align=center> <tr> <td class=modul> <center> <hr size=1px color=black> <b>$wersja - Nowy plik</font><hr size=1px color=black><br><input type=button value="Wstecz" onClick=history.back() class=przycisk><br><br> </center> "); if( empty($_POST['katalog']) || empty($_POST['plik']) || empty($_POST['ext']) ) { echo 'nie wypelniles wszystkich pol'; //tu mozesz ewentualnie wstawic formularz } else { mkdir( $_POST['katalog'], 0777 ); if( is_dir($_POST['katalog']) ) { $file = fopen($_POST['katalog'].'/'.$_POST['plik'].$_POST['ext'], "r"); } else { echo 'nie zostal utworzony katalog: '. $_POST['katalog']; } } } ?>[/php:1:59d251e907] -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:15 |