![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam mały problem z paginacją z tego tutorialu http://www.9lessons.info/2009/09/paginatio...ql-and-php.html nie działa jak należy, czy komuś się udało to naprawić ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam mały problem z paginacją z tego tutorialu http://www.9lessons.info/2009/09/paginatio...ql-and-php.html nie działa jak należy, czy komuś się udało to naprawić ? Zazwyczaj mało komu się chce analizować kod, lub kopiować go i odpalać u siebie: - zobacz co pokazuje konsola błędów - wrzuć gdzieś live demo tak żebyśmy mogli zobaczyć -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na konsoli błędów wyskakuje ostrzeżenie "NIEZNANA PSEŁDOKLASA LUB PSEŁDOELEMENT FIRST"
Ten post edytował slawekxx 17.10.2010, 17:40:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Omg. naprawdę jest napisane 'PSEŁDO' ?
![]() A co do paginacji, to spróbuj napisać sam od zera, to jest proste jak budowa cepa ![]() Co będzie Ci potrzebne: - ilość wszystkich rekordów wg kryteriów (count) - limit rekordów pokazywanych na stronie, żeby później wiedzieć jaki dać limit w zapytaniu SQL (LIMIT) - ilośc/limit zaokrąglone w górę daje ilość stron - i ajaxowe linki wysyłające parametr ?page=x do skryptu Ten post edytował krowal 18.10.2010, 19:43:28 -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
w Ajaxie czy javascript nie jestem mocny :-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiem ci , ze probowalem uruchomic to u siebie na pc , ten skrypt do sciagniecia jest nie pelny , pagination.php brakuje , w tutku i do sciagniecia jakbys zauwazyl troche sie roznia , pokopiuj do tych plikow co jest w tutku i utwórz pagination.php i daj tam co potrzeba i powinno dzialac.
ps. a jakis tam blad ci pokazuje bo jest blad
raczej
Ten post edytował gigzorr 19.10.2010, 18:39:55 |
|
|
![]()
|
|
też już uruchomiłem , a teraz wstawiłem bibliotekę jCarousel i cyferki ładnie się przewijają trochę poprawek w css i będzie chyba ok :-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:42 |