![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Chce zrobic okno na stornie ,za posrednictwem ktorej mozna napisac domnie email oraz dodac plik graficzny .plik php wysyla wiadomosc ale nie plik graficzny, jak ma wygladac plik *.php zeby forma wysylala i tresc i plik ![]() ![]() to jest forma html:
PHP:
Potrafi mi ktos pomoc ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t132032.html
W nagłówkach pobawić się muszisz.. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Na necie jest tyle spamu i nie dzilajacych kodow ze to az szok ![]() no napewno jest latwe tylko porzebuje odpowiedniego kodu php Łatwo moge to zrobić używając np www.jotform.com ale są ograniczenia do 100 otrzymanych wiadomości w przeciągu miesiąca ![]() chyba że znacie jakies inne dobre Darmowe buildery |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Na necie jest tyle spamu i nie dzilajacych kodow ze to az szok ![]() no napewno jest latwe tylko porzebuje odpowiedniego kodu php Łatwo moge to zrobić używając np www.jotform.com ale są ograniczenia do 100 otrzymanych wiadomości w przeciągu miesiąca ![]() chyba że znacie jakies inne dobre Darmowe buildery Nie rozumiem, napisałem Ci post wcześniej link! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
to co mi wysłales to szit.
![]() zresztą już znalazłem ogolnie stwierdzam ze to forum to epic fail zegnam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 00:29 |