![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt do sprawdzania wprowadzonej ilosci do pola i poprawy formularza ($stan podaje dostepna ilosc, $id_art to nazwa pola formularza w ktorym podaje sie zamawiana ilosc). Musze go wstawic w konkretnym miejscu w kodzie php bo formularz jest generowany w zaleznosci od ilosci produktow w koszyku. Niestety w takiej formie nie da rady. Jak to wstawic w kod php i prosze o poprawki.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doszedlem juz do tego jak wstawic, ale nie ma reakcji na skrypt. Cos z nim jest nie tak. W form mam onsubmit="return spr()". Troche pozmienialem ale nic to nie daje. Skrypt ma sprawdzac i poprawiac formularz. Czy to jest wykonalne?
Ten post edytował kggsm 14.10.2010, 11:38:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Jeżeli twój problem związany jest z dzialaniem skryptu JS to podajesz link do całej strony na której błąd występuje a nie podajesz kawałka kodu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Chodzi mi o to czy ten skrypt technicznie jest ok? Zadne bledy nie wystepuja, formularz nie reaguje na skrypt. Podanie strony nic nie da bo jest napisana w calosci w php, formularz generowny po dodaniu do koszyka zarejestrowanego klienta. Strona tymczasowo dziala tylko lokalnie i nie jest zabezpieczona dlatego nie podaje adresu.
Ten post edytował kggsm 14.10.2010, 15:49:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:11 |