![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym zedytować trochę funkcję aby dodać więcej zmiennych. funkcja wygląda tak:
Zmieniłem ją, tak aby wyglądała tak:
Nigdzie nie używałem jeszcze nowej zmiennej, a przy korzystaniu z tej funkcji w serwisie pojawia się błąd: Warning: Missing argument 5 for admin::addPack(), called in /home/rscenter/domains/rs-center.pl/public_html/modules/admin-pack.mod.php on line 12 and defined in /home/rscenter/domains/rs-center.pl/public_html/class/admin.class.php on line 123 Catchable fatal error: Object of class sql_db could not be converted to string in /home/rscenter/domains/rs-center.pl/public_html/class/admin.class.php on line 125 Wie może ktoś dlaczego tak się dzieje? Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo masz zdefiniowaną funkcję :
function addPack(a, b, c, d, e){ a wywolujesz ja gdzies addPack(a, b, c, d); Wywołując musisz podać tyle parametrów ile ma zdefiniowana funkcja, czyli 5! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popoprawiałem. Teraz wyniknął taki problem:
Fatal error: Call to a member function q() on a non-object in /home/rscenter/domains/rs-center.pl/public_html/class/admin.class.php on line 126 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum to nie parser.
Masz wyraźnie napisany błąd, wiesz że nie jest obiektem i po sprawie - szukasz rozwiązania. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:09 |