![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wiem, że pisze nie na temat i nie na tym forum co trzeba ale cóż
![]() Wie ktoś może jak zrobić powtarzanie w PowerPoincie prezentacji? Tzn. Mam prezentację i automatycznie zmieniają się slajdy co 8 sekund, jak się skończą slajdy to chciałbym, aby zostały wyświetlane znów od początku i tak w koło. Pozdrawiam, jest mi to bardzo bardzo potrzebne na teraz. Ten post edytował arkos 11.10.2010, 18:08:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wiem, że pisze nie na temat i nie na tym forum co trzeba ale cóż ![]() No to po co zakładasz ten temat w tym dziale? Tzn. Mam prezentację i automatycznie zmieniają się slajdy co 8 sekund, jak się skończą slajdy to chciałbym, aby zostały wyświetlane znów od początku i tak w kuło. ![]() Pozdrawiam, jest mi to bardzo bardzo potrzebne na teraz. Przed chwilą dostałeś to zadanie? Czy tydzień temu? Ten post edytował Wicepsik 11.10.2010, 18:07:31 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat No to po co zakładasz ten temat w tym dziale? Aby uzyskać szybką odpowiedź gdyż wiem, że w tym dziale najszybciej uzyskuje się odpowiedź, a nie mam czasu szukać innego forum bardziej odpowiadającemu mojemu pytaniu. Cytat ![]() Literówka, poprawione. Cytat Przed chwilą dostałeś to zadanie? Czy tydzień temu? Tak, dosłownie przed chwilą dostałem emaila ze szkoły o zrobienie prezentacji o Papieżu Janie Pawle II na akademię. PS. Odpowiedź totalnie nie na temat. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki. ;*
Uratowałeś mi życie. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:12 |