![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 2 Dołączył: 30.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam, mam problem, mam taka metode
Jesli nie zwroci nic to znaczy ze nikt nie korzysta z takiego loginu, jesli cos zwroci to ktos juz uzyl takiej nazwy uzytkownika. dziala, no, prawie bo mam w bazie wpisz USERNAME => TEST jak podam w formularzu TEST to potem mam info ze ktos korzysta z tej nazwy uzytkownika, ale jak podam test (TEST z malych liter) to juz nie ma tej informacji, po prostu chce aby TEST == test |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 2 Dołączył: 30.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no to coz, trzeba bedzie wymuszac aby loginy tylko z malych liter, chyba ze ktos ma pomysl?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamieniasz na:
ot cała filozofia -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 22:33 |