![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam własny skrypt komentarzy (+ wzbogacony edytorem, żeby było łatwiej wprowadzać proste formatowanie tekstu). Na stronie głównej wyświetlam ostatnie 10 komentarzy. Na jakiś czas dałem htmlspecialchars podczas wyświetlania treści komentarza na głównej. Chcę jednak aby nie było widać w ogóle tych znaczników przy wyświetlaniu. Chcę je natomiast normalnie mieć w MySQL, by dobrze wyświetlić komentarz na stronie piosenki. Pozdrawiam
Powód edycji: [Spawnm]: nie spamuj.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób prosty system filtrowania
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat W wypadku, gdy w treści znajdzie coś nie tak, to wróci do formularza z polem do wpisania treści komentarza, w innym wypadku przyjmie komentarz Ja chcę mieć kod HTML w komentarzu. Chcę tylko zlikwidować znaczniki HTML przy pokazywaniu treści komentarza na stronie głównej. Na podstronie z piosenką chcę mieć HTML. Wie ktoś jak to zrobić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:52 |