![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam plik wniosek.php , w ktorym jest zamieszczone troche pol tak zbudowanych:
Kod <span class="style1">*</span>Imię:<br /> <input class="in" type="text" name="forename"<? if ($war == 1) print "value=\"".$_POST['forename']."\" readonly" ?>> </div> Te dane przekazywane są na samym końcu do maila ktory powienien zostać do mnie wysłany Kod <? { /* adresaci */ $adres = $email_potw; /* temat */ $temat = "Transakcja"; /* wiadomosc */ $wiadomosc = ' INFORMACJE O KLIENCIE: IMIĘ = '.$_POST[forename].' NAZWISKO = '.$_POST[surname].' '; /* dodatkowe naglowki */ $naglowki .= "From: Dotpay <helpdesk@dotpay.pl>\r\n"; /* wysylanie maila */ mail($adres, $temat, $wiadomosc, $naglowki); } ?> Skrypt działa ponieważ kiedy wysyłam przez krasnala, localhost port 25 itp to wysyla potwierdzenie, jednak gdy wrzucam strone na serwer (home.pl) to nic się nie wysyla. Czy w tym skrypcie musze gdzies jakos jeszcze dopisac adres serwera smtp,port,login,haslo ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:20 |