![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym się spytać, bo nie znalazłem odpowiedzi, co zrobić, aby moja strona znajdowała się w podfolderze danej domeny. Generalnie chodzi głównie o ścieżki do zdjęć css'ów - ponieważ gdy wrzucam stronę w podfolder to wszystkie ścieżki się psują. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Uhm...?
A co konkretnie robisz? Bo jakoś próbuję sobie wyobrazić, co, ale chyba mój musk wysiadł. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 4 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne chodzi ci o to że style i zdjęcia masz w katalogu głównym a plik *.html jest w podkatalogu i nie znajduje Ci stylu itp. Rozwiązanie jest proste, ścieżki bezwzględne, tzn http://www.twojadomena.pl/style.css (czyli całe ścieżki do plików)
Nie jestem pewien czy Ci o to chodzi no ale nie uściśliłeś tematu. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:12 |