![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 2 Dołączył: 14.06.2009 Skąd: Czestochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od razu mówię że szukałem na forum ale dobrego rozwiązania nie znalazłem. Oto początek kodu mojej strony:(pierwsza linijka) a i tak pojawia się błąd: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/epamiec/domains/e-pamiec.castpol.pl/public_html/d/index.php:1) in /home/epamiec/domains/e-pamiec.castpol.pl/public_html/d/index.php on line 1 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/epamiec/domains/e-pamiec.castpol.pl/public_html/d/index.php:1) in /home/epamiec/domains/e-pamiec.castpol.pl/public_html/d/index.php on line 1 Zrobiłem tak jak pisało w wielu postach: I też nie działa. Czy ktoś wie o co chodzi? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Zrobiłem tak jak pisało w wielu postach: W wielu postach pisało też o BOM
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 2 Dołączył: 14.06.2009 Skąd: Czestochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapomniałem o tym! Coś dzisiaj mam zły dzień! Dzięki za przypomninenie:D Śmiga jak ta lala
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewno jest to problem z kodowaniem w UTF-8... Ściągnij notepad++ otwórz plik i wybierz format >> Koduj w UTF-8 (bez BOM)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:51 |