![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam oto taki formularz:
który wykorzystuje na paru podstronach dlatego muszę zrobić tak aby gdy wybiore dobry dzień to przeładowuje się ta sama strona lub pojawia się link. problem tkwi w tym że nie wiem jak pobrać nazwe aktualnego wykonywanego skryptu.. dodam tylko że link wygląda tak: www.strona.pl/index.php?page=podstrona |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoje rozwiązanie daje tylko to że znam adres do skryptu a mi chodzi żeby znać nazwe skryptu..
$_SERVER['REQUEST_URI'] zwraca mi dokładną nazwę pliku wraz z GETami ale i tu jest mały problem.. na localu strone mam w katalogu strona a na serwerze w głownym dlatego tam pokazuje index.php?page=formularz a na localu strona/index.php?page=formularz... pomyślałem żeby używać explode ale i z tym nie wypaliło.. czy jest jakaś funkcja która usunie z ciągu znaków wszystko do danego fragmentu ![]() nie jestem pewien czy prawidłowo ale zrobiłem tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 09:34 |