![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
za rok skończę technikum będę musiał wybrać się dalej. teraz mieliśmy mix i grafika i programowanie php i python;d to mi w sumie pasowało bo a to front w graficznych programach mogłem obrobić i potem go zakodzić. Jednak teraz stoję prze wyborem grafa czy kod, i szczerze nie wiem co wybrać. Bliżej mi do kodzenia, ponieważ na asp jak i innych uczelniach oferuących grafikę w poznaniu wymagany jest egzamin z rysunku, a mi to nie za bardzo na rękę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zostań ratownikiem medycznym w domu starców. Pokodzisz i "pografikujesz" w wolnych chwilach.
A tak w ogóle. "Co my k.... doradcy personalni, którzy zajrzą w umysł każdemu ekshibicjoniście emocjonalnemu i powiedzą co ma robić?" Zastanów się NA JAKIEJ PODSTAWIE mamy Ci dać jakąkolwiek poradę. Ten post edytował wookieb 5.10.2010, 13:42:43 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na tym etapie nie wiesz, to idź do maca robić, w między czasie baw się projektami, aż dojdziesz do jakiegoś wniosku albo awansu na kierownika zmiany
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
było, stare, zakop!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:00 |