![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, założyłem domenę darmową w dot.tk: www.pzw-knurow.tk
stara domena to: www.pzwknuro.webd.pl Jak wyłączyć maskowanie adresu Url na domenie www.pzw-knurow.tk, obojętnie co bym nie wcisnął widnieje url www.pzw-knurow.tk Strona na domenie www.pzw-knurow.tk wyświetla się we frame Cytat <html> <head> <title>pzw-knurow.tk</title> <meta name="description" content="pzw-knurow.tk"> <meta name="keywords" content="pzw-knurow.tk"> </head> <frameset rows="*" framespacing="0" border="0" frameborder="NO"> <frame src="http://www.pzwknuro.webd.pl/" name="dot_tk_frame_content" scrolling="auto" noresize> </frameset> <noframes> <body> </body> </noframes> </html> Może macie na to jakiś sposób? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż, u mnie pokazuje się tak jak chcesz - "pzw-knurow.tk". Może wina przeglądarki, która źle interpretuje znacznik <title>? Albo to przez ramkę, w każdym razie w Google Chrome nie ma takiego problemu z tą domeną.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Źle mnie zrozumiałeś, ja właśnie chcę aby adres po naciśnięciu np.NEWS na stronie www.pzw-knurow.tk wyświetlał się adres www.pzw-knurow.tk/index.php?go=news
a teraz wyświetla się samo www.pzw-knurow.tk |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ah, jeśli chodzi Ci o to, to chyba niestety niemożliwe. To jest jedna z wielu wad ramek, nie możesz po prostu ustawić tą stronę jako domenę?
|
|
|
![]()
|
|
Nie rozumiem o co Ci chodzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
przecież jest podpięta (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hmm, a nie przypadkiem trzeba było tę domenę wykupić, aby nie było ramkowania? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Dobra jakoś dałem rade (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ,
wystarczyło w domenie dot.tk w ustawieniach wprowadzić adresy DNS mojego serwera i w panelu sterowania mojego serwera zaparkować domenę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 21:16 |