![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje skryptu (konkretnie do www.tapety.rozrywka.com) Dzieki któremu :
- Po dodaniu tapety do np. folderu gry minaturka(no oczywiscie zlinkowana do duzej) pojawia się juz w dziale gry ![]() najlepiej 5 po koleji i na maxa w 8 linijkach jeżeli jest więcej to automatycznie robi link do kolejnej strony ![]() Mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie ![]() Bylbym wdzieczny za podeslanie linku do takiego skryptu lub podobnego poniewaz jest mi to bardzo potrzebne ... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: slaskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja Cie dokladnie nie zrozumialem, ale jesli chcesz zeby dodana tapeta do folderu automatycznie wskakiwala na stronke to najlatwiej chyba bedzie zrobic skrypt, ktory zwraca liste plikow w folderze, a potem ja uklada do tabeli, wczesniej oczywiscie tworzy sprawdza, czy dany obrazek ma miniaturke i ja tworzy na serwie. Mozna tez zrobic tak: lista tych plikow bedzie zapisywana do pliku txt, a skrypt porownuje czy ilosc plikow=ilosc w liscie i jak nie to szuka brakujacego i dodaje go potem do listy. Dodatkowy plus: ostatni plik w liscie to "ostatnio dodany". No potem wyswietlenie tabeli z komorkami i linkami to deser:-) O to chodzilo?
-------------------- Joy-machine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 14:15 |