![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem skrypt prometeusz na serwerze w domenie rpoi.pl - wszystko działało.
Koleś z tego forum poprzerabiał mi go pod moje potrzeby - zrobił wszystko ok, skrypt działał. Wygasła mi domena, tzn już jej nie potrzebowałem - zakupiłem nową - całość folderów i plików skopiowałem w filezilla Wrzuciłem dokładnie te same pliki i foldery do domeny odpocznijmy.eu i skrypt nie działa. Nie będę pisał jakie błędy wywala, bo łatwiej wejść na stronę www.odpocznijmy.eu i zobaczyć. Czy możecie mnie choć naprowadzić co namieszałem? Czy może coś z bazą nie tak, czy coś trzeba pozmieniać etc? Na forum prometeusza jakiś gościu się wymądrza, ale gada niestworzone historie, nie czyta tego co piszę ze zrozumieniem. Potrzebuję porady fachowców. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma tego pliku w podanej ścieżce: admin/pliki/config_page.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak (wydaje mi się jeszcze, że innych też brakuje), a teraz z innej beczki.
Jeżeli zainstaluję skrypt na nowo, to czy jak nadpiszę pliki, które zmieniał mi koleś to będzie śmigał? Czy po nadpisaniu może coś się rozwalić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ale nie musi... zależy co dokładnie masz w tych plikach. Zawsze możesz zrobić kopie zapasową oryginalnych plików, nadpisać je i w razie błędów skopiować je z powrotem
|
|
|
![]()
|
|
Może ale nie musi... zależy co dokładnie masz w tych plikach. Zawsze możesz zrobić kopie zapasową oryginalnych plików, nadpisać je i w razie błędów skopiować je z powrotem No tak, tylko z tego co kolega u góry napisał, nie mam pewnych plików. Musze je dopiero zdobyć i od nowa zainstalować skrypt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:13 |