![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam w panelu swojej strony taki kod:
Dlaczego linia oznaczona komentarzem powoduje to że nawet reszta kodu się nie nie wyświetla? Na domowym serwerze wszystko działa. -------------------- kacperkolodziej.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zły temat - błąd na 99% dotyczy klasy arts [nie wiem co to jest] i metody $art->getData("url") - wpisz tam coś na sztywno zamiast tego - powinno działać - jeśli zadziałą to przyjrzyj się temu co tam się w klasie dzieje jak nie ma skąd pobrać "url"...
lub jeśli coś tam jest zwracane to sprawdź co: var_dump($art->getData("url")); Ten post edytował zegarek84 3.10.2010, 12:15:16 -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstawiłem coś "na sztywno" i jest to samo.
-------------------- kacperkolodziej.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$link=$tdName->appendChild($doc->createElement("a",$art->getData("title")));
$link->setAttribute("href","/czytaj/" . $art->getData("url") . "/"); //to powoduje błąd!! Najpierw = a później -> ![]() |
|
|
![]()
|
|
$link=$tdName->appendChild($doc->createElement("a",$art->getData("title"))); $link->setAttribute("href","/czytaj/" . $art->getData("url") . "/"); //to powoduje błąd!! Najpierw = a później -> ![]() Nie bardzo rozumiem? To jest dobrze. Gdyby składniowo coś było nie tak, to wy się ukazał syntax error. Nic się nie wyświetla, a na innym serwerze wszystko działa poprawnie. -------------------- kacperkolodziej.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 22 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a masz w bazie danych w tabelce arts kolumne o nazwie url ?
A dleczego się nie wyświetla może gdziesz masz Kod try{ }catch(Exception e){ } |
|
|
![]()
|
|
Pole `url` mam a ta funkcja nie pobiera danych z bazy, tylko z tablicy, do której wcześniej wszystko z bazy jest kopiowane.
Tak, czy inaczej, nic z powyższego. -------------------- kacperkolodziej.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:02 |