![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam postanowiłem zrobić layout o tematyce anime i wszystkiemu co z tym związane niestety to mój pierwszy layout więc wyczesanych efektów nie zrobiłem
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mimo wszystko nie czuje się zadowolony z efektów i słusznie - jest cienkoCytat Witam postanowiłem zrobić layout o tematyce anime i wszystkiemu co z tym związane co tu w samym layu poza topem jest związane z anime?Cytat Proszę o jakieś sugestie(...) zacznij od nowa ale najpierw popatrz sobie na jakieś naprawde fajne layouty (google -> fajne layouty) Cytat (...)oraz oceny tego co aktualnie jest już zrobione 0.5/10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top, mógłby zostać ale środek zdecydowanie do poprawy.
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmiana koloru to nie jest poprawa, a tym bardziej nie jest to zaczęcie od początku. Wywal wszystko co masz i zacznij od zera..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
taki układ mnie interesuje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla mnie uklad drugi juz lepszy ale taki jakis za dlugi , brakuje mi stopki , chociazby napisy all rights reserved itp , i wiecej tresci shoutboxa uzupelnij , zeby bylo wiecej tekstu.
ps. w tym drugim layu u góry na szarym tam mozna logowanie wsadzic jak w pierwszym masz i ilosc zarejestrowanych. pps. napis wiecej moglby byc podkreslony , albo troszke inny kolor. Ten post edytował gigzorr 3.10.2010, 17:01:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popróbuj:
- bez czarnych ramek - bez gradientów - innymi czcionkami -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:16 |