![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
opiszę krótko problem i osoby chętne pomóc proszę o kontakt na skype to współdzielę ekran i będzie prościej. Mam aplikacje połączoną z bazą danych. wyświetlałam poprzez xampp'a na localhoscie po wykupieniu serwera wrzuciłam komplet, pozmieniałam dane dot. bazy i działało - dzisiaj zmieniono mi domenę i dodano jeszcze jedną. teraz gdy podpinam aplikację to nie łączy mi się z MySQL (w database wszystko jest uaktualnione :/. raczkuję w tym temacie więc proszę cierpliwą osobę o szybką pomoc ![]() Pozdrawiam skype: asikusia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro zmieniali domenę to pewnie adres do bazy jest zły jaki masz adres do mysql w skrypcie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie tam wszystko uaktualniłam
miałam początkowo dializy.vot.pl teraz mam barczak.vot.pl 'host' => 'barczak.vot.pl', jest wersja aktualna więc poważnie nie wiem co sie mogło spierniczyć. Jak możesz to napisz na skypie będzie prościej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:20 |