![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem początkującym programistą i jak to z takimi bywa mają oni podręcznikowe problemy. To samo tyczy się mnie. Piszę (czyt. "uczę się pisać") pewien skrypt, który wywala mi taki błąd Parse error: parse error in C:\wamp\www\guitarwars\removescore.php on line 55 Wiem, że błąd dotyczy złego napisania składni w lini 55, ale problem w tym, że nie wiem, w którym miejscu jest ona źle napisana. Please Help! Tutaj macie kod:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu masz poprawiony kod:
U mnie śmiga. ![]() Ten post edytował Dapi 30.09.2010, 16:31:39 -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum to nie parser, nie przychodź z parse errorami.
@up Źle zrobiłeś, że mu "poprawiłeś" kod. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Dapi
dzięki wielkie @fifi209 W takim razie fifi co ty byś zrobił na moim miejscu, aby rozwiązać ten problem? Skoro nie wiedziałbyś co jest źle, albo dlaczego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przeanalizował kod linia po linii, znak po znaku z manualem pod ręką :-)
Zainstaluj sobie Eclipse lub Netbeans. Nie musisz znać tych środowisk doskonale, wystarczy Ci sam edytor kodu, który pokaże co jest źle podkreśli odpowiedni fragmenty i z boku czasem napisze co dokładnie jest złe. Ogólnie to ~fifi209 wyraża jedną z głównych zasad forum. Musisz się nauczyć rozpoznawać te błędy, a to droga przez pot i łzy ![]() Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 20:42 |