![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki oto problem: ładuję sobie ajaxem do dokumentu skrypt php do elementu div. Następnie potrzebuje posortować wyniki i zrobić paginację. Chcę zrobić to w jquery. Żeby skrypt działał poprawnie muszę wykonać delegację zdarzeń i dołączyć program obsługi do tego zdarzenia. Problem jest w tym, że nie wiem jakie to powinno być zdarzenie. Póki sprawdziłem całość na zdarzeniu click i faktycznie pop kliknięciu w załadowane dane program zaczyna działać, a ja potrzebuję, żeby zaczął działać bez kliknięcia, tylko od razu przy załadowaniu skryptu php. Gdyby ktoś wiedział jak coś takiego uzyskać w jquery byłbym zobowiązany. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W dokumecie wykonywanym przez ajax wstaw
http://api.jquery.com/ready/ lub w ajax masz complete lub success w których może też wstawić to co ma się wykonać po załadowaniu zdarzenia ajax: Ten post edytował mdco 30.09.2010, 11:41:27 -------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żeby była większa jasność mam mniej więcej coś takiego
dokement index.php Tutaj ładuję do diva jakisdiv wynik działania skryptu skrypt.php. Wszystko działa ładnie. Jednocześnie po załadowaniu chcę wykonać sortowanie i paginacje wyników tego skryptu i nie wiem jak to zrobić. Kiedy zamieszczam kod jquery w pliku skrypt.php to jak wywołam plik skrypt.php bezpośrednio w przeglądarce to działa, ale już w pliku index.php po załadowaniu ajaxem nie działa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 22:58 |