![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
swego czasu pisałem skrypt, który łączył się z rapidshare i pobierał tam te pliki na serwer. Jednakże w teraźniejszym przypadku poprzeczka jest nieco wyżej - pobieranie plików bezpośrednio do użytkownika (bez pośrednictwa serwera). Da się to jakoś rozwiązać? Rzekomo serwis filesdown.pl tak działa, jednakże aktualnie nie działa poprawnie, więc nie mogłem tego sprawdzić, ani potwierdzić. Zaznaczam, że chodzi mi jedynie o koncepcję rozwiązania. Nie potrzebuję żadnego kodu. ![]() z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam mrKrecik ![]() Ten post edytował mrKrecik 29.09.2010, 21:03:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat swego czasu pisałem skrypt, który łączył się z rapidshare i pobierał tam te pliki na serwer. Jednakże w teraźniejszym przypadku poprzeczka jest nieco wyżej - pobieranie plików bezpośrednio do użytkownika (bez pośrednictwa serwera). Da się to jakoś rozwiązać? Rzekomo serwis filesdown.pl tak działa, jednakże aktualnie nie działa poprawnie, więc nie mogłem tego sprawdzić, ani potwierdzić. Inaczej niż przez postawione proxy na serwerze sobie tego nie wyobrażam. A z tego, co pamiętam, to pobieranie premium na tych serwisach polegało na wysłaniu danych (użytkownik+hasło) zwykłą autoryzacją HTTP. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jednak się udało i to w kilku linijkach. Poniżej kod:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:32 |