![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam oto taki kod : i jest problem bo analizując kod w firebugu wyskakuje komunikat : " nie udzielono uprawnien do odczytania wlasciwosci HTMLDocument.nodeType z <http://www.google.com>" Da się obejść jakoś ten problem ? Chce napisać skrypt który będzie na stronie załadowanej w ramce podkreślał słowa różnymi kolorami. Ten post edytował Gribo 29.09.2010, 14:10:49 -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie da się obejść. Przeglądarki blokują interakcję ze stronami z innej domeny niż macierzysta.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ładuj docelową stronę przez proxy w obrębie własnej domeny
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
devnul mógłbyś opisać jak to zrobić ponieważ również mam taki problem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a zna ktos moze jakiś skrypt proxy napisany w php ?
-------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
echo file_get_contents - to praktycznie cały skrypt...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
no tok ale jak w czytam tak stronę to jak kliknę w jakiś odnośnik to mnie przeniesie na inną stronę więc myślałem o jakimś już gotowym skrypcie proxy, który podmienia wszystkie adresy http na wczytywanej stronie żeby były otwierane przez proxy.
-------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wzbogać to co wkleił erix o prega który podmieni Ci wszystkie adresy url na postać http://twoje-super-proxy.dot.com/?url=jakis-adres-strony
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
heh już wcześniej na to wpadłem
![]() -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:24 |